happy new year!

Idag kom resten av släkten och så har vi badat badtunna, hur myisgt som helst! Älskar min släkt så jävla roliga!! Men kvällen sependeras med mina favortittjejer hemma hos moa och sen ska vi bada badtunna, ska ringa hit rosanna nu och hon sover här sen, ni får nog nån bild sen hörs nästa år!

-


00:02:57

Ligger i sängen och ska snart sova är hur trött som helst. Asså jag fattar inte varför alla ba, åhh nyår imorgon, man ba oh shit de missade jag... Visst kul med nytt år och ny start osv men tror nog alla fattar att de är nyår imorgon. Ska iallafall vara med några kompisar och sen sover rosanna här, kommer inte ha på mig nån jävla balklänning bara för att de är nytt år. Ska ha ett par jeans och nån tröja tror jag orkar inte fixa mig. Det här året har varit skit dåligt eller nej inte sommaren men våren och hösten och vinten. Nu ska jag sova, godnatt!

.-

Min faster och hennes familj kom för nån timme sen, har ätit och nu sitter vi och pratar. Dom hade ju med sig badtunnan som vi har hyrt under nyår vi ska lämna tillbaka den på måndag! Får se om vi badar ikväll men nu ska jag vara social hejjjdå!


Sitter i bilen

Är i Västerås och har lämnat av min syster och nu ska jag göra en grej vad får ni inte veta men skriver mer senare!


.-

Rosanna tycket jag bloggade för lite så hon skrev några frågor som jag skulle svara på, haha!
för att du jämt lyssnar osv!

hatar den

du, moa

chili

nope

nope

Väntar på mat

Ligger i soffan och spelar jetpack och väntar på att mamma och pappa ska komma hem med en kebabtalrik till mig!!!


every teardrop is a waterfall

vit klart bokrecension och städat lite på rummet. Har plockat upp nårga av julklapparna och gjort iordning i mitt rum lite. Det är verkligen inte klart än, ska både ta bort den svarta stora kudden, måla om väggarna, ta bort skrivbordet (tror jag) och ställa dit en soffa istället. Får se hur det blir men sa ha "gammel" rosa och "vanilj" vitt eller aa visar er senare, jag och mamma köpte ju provfärger som vi ska test måla med, men det blir efter nyår!
Har skri

.-

Åkte till erikslund med rosanna, fick med mig ett par jeans/thigts hem. Ska plugga lite och sen äta, funderar på att ta ett lååångt varmt bad och bara ta de lungt.

.-

Väntar på att min syster och hennes kille ska bli klara så åker vi och hämtar rosanna och sen till erikslund. Tror inte att jag köper nått, har ju redan varit där och kollat men hittade inte något speciellt. Men ville bara uppdatera lite, bloggen suger just nu men har inte något ork till att blogga!

cabo verde part 2


.-

Kom hem från moa vid halv 7 och då åt jag, efter de har jag inte gjort något speciellt. Ska vara med rosanna imorgon, har inte bart på väldigt länge känns det som, kom ihåg när vi kom hem från malta när man saknade henne när man låg och sov eftersom jag va van att ha henne brevid mig när jag somnade. Saknar malta nå sjukt!!!! Men nu ska jag kolla på film och sova!

På väg till moa

Sitter i bilen på väg till Moa, uppdaterar senare!


På väg hem

Sitter och myser med en filt i bilen och lyssnar på musik, har sovit lite på vägen dit och har somnat till nån gång men vaknar så fort vi åker på nå gupp. Vi stannade till på donken och åt och sen åkte vi hemåt. Har väl 40 minuter(?) kvar kanske!


Cabo verde

Här får ni några bilder från kap verde, får se om jag lägger upp några mer. På första bilden ser du inte ens soligt ut men var hur varmt som helst när vi va på sal rei!

julklapparna!

En kameraväska från mamma och pappa!
Världens mysigaste tofflor som man värmer i mikron från mormor och morfar!
Två kuddar och en filt från mamma och pappa!

Bok från farmor, tror jag de va!
Skärp från en av mina kusiner!
Kudde från en annan av mina kusiner!
Haha, fick den för jag ska ju helst inte äta socker så jag skulle äta den istället! Från min faster!
Från min syster!
Från mormor och morfar!
Två hundra kronor, fick tre hundra kronor men har lagt i en av hundringarna i min spargris och den går inte att öppna eftersom jag limmat fast korken, haha! Från farmor!
Presentkort från min faster och hennes man!

Fick även ett halsband som jag inte orkar hemta för det ligger där nere, fick det ifrpn en av mina kusiner.

Ett till presentkort på erikslunds shoppingcenter på 300 kr från min andra faster.

Och så fick jag ytligare ett presentkort ifrån min ena kusin på 200 kr på erikslunds shopping center.

Sen ska jag mamma och min syster och några till åka till stockholm och shoppa och sen ska vi kolla på dirty dancing teater.

.-

Kom hem ifrån stan vid tre ungefär, fick inte med mig nått hem men kollade på en ipad som jag ska köpa! Håller på att lägga in alla bilder ifrån kap verde och har tagit kort på mina julklappar som snart kommer upp!

monday

Gick upp vid 10 och sa hejdå till min kusin som åkte hem idag, tänkte bara ligga hemma och göra lite läxor men mamma och min syster ska in till erikslund så då hänger jag med. Bättre än att sitta här hemma och bara ligga i sängen. Men ska byta om och sen åker vi nog, får se om jag köper nått. Får se om jag hinner (orkar) lägga in bilderna idag från kap verde och ta bilder på de jag fick.

15. 3 BILDER SOM GÖR DIG GLAD

image description
tog tre arkiv bilder

.-

Har bara legat och gjort ingenting idag, imorgon ska jag ta kort på de jag fick och lägga in bilderna ifrån kap verde lägger nog upp nån här. Måste plugga lite svenska imorgon också, sen på tisdag ska jag till stockholm till och träffa en läkare. Har verkligen inte någon lust alls att blogga eller göra nått men orkar inte bara ligga i sängen hela dagarna.
image description

god jul

Kom nyss hem från min faster, ligger och myser under täcket nu. Har haft en bra julafton med släkten och presenter. Fick kamera väska, pengar, tofflor, saker till mitt rum som jag ska göra om, halsband, bok, osv. Önskade mig inte alls mycket men fick de jag önskade mig! Ska sova snart men ska nog vara uppe ett tag till. Hoppas ni har haft en bra julafton!

14. NÅGOT SOM DU ÄLSKAR

julafton!

13. NÅGOT SOM JAG ÄR RÄDD FÖR

att flyga

her we go again

Planet landade 10 i 2 inatt, va hemma omkring 4. Mamma väckte mig och frågade om jag skulle med och hämta chili och de gjorde jag, han blir så glad över att se oss! Ska in till erikslund med moa och köpa julklappar och helst nått att ha på sig. Ni får bilder sen, ska börja fixa mig nu!

12. DET HÄR VILL JAG BLI NÄR JAG ÄR STOR

förskolelärare

11. NÅGRA LÄNDER SOM JAG VARIT I

malta, spanien, frankrike, thailand, italien(sesilien), danmark, egypten osv

10. NÅGOT SOM INGEN VET OM MIG

-

9. 3 SANNINGAR

jag älskar kännslan när man går in på arlanda för då vet man att man är på väg bort
jag är flygrädd
jag älskar musik

GRATTIS MOA

Grattis på 15års dagen moa, nu får du gå på 15 års bio! Förlåt att jag inte är hemma men ligger nog på stranden och steker om några timma, ska försöka sola åt dig om det funkar. Tycker alla kan gratta moa för hon är så jävla bra, haha skrattar varje gång jag är med henne hon är sär men älskar henne ändå. Har så många minnen med dig, när vi satt i min garderob, videosarna "HEJ JAG HETER..." haha så jävla king!!!!, när min cykel kedja hoppade och du skjusade mig på sadeln haha gravar åt de nu, när vi tog det där coola kortet, "DOM I HALLSTA SÄGER PULLA", alexander kyckling, spice girls, våra alla möjliga coola danser, pitte, när jag glömde stänga buren till hennes hamster och den smet, HAHAHAHAAHHAHAHA så sjukt många minnen, tror helt seriöst att moa är kompisen som jag har mest roliga minnen med av mina vänner, kan inte äns skriva ner alla minnen. Jag älskar dig moa!
image description

8. FAVORIT FILM

har ingen favorit direkt

7. FAVORIT SERIE

the vampire diaries, gossip girl

6. FAVORIT ÅRST

SOMMAR!

5. NÅGOT SOM JAG ÅNGRAR ATT JAG GJORT/INTE GJORT

Kan inte komma på nått just nu.

Riskakor<33

Har ätit mer än ett halv packet riskakor med min syster, kollar på tv och har allmänt tråkigt. Det här blir bog de sista inlägget på hela veckan. Så vi hörs väl dagen innan julafton!


4. DET HÄR SAKNAR JAG

malta, att vara liten, mitt ..., min farfar osv!

På hotellet

Ligger i sängen på hotellet, har precis ätit!


.-

Väntar på att min syster och pappa ska komm hem sen så ska väl dom fixa de sista och vi ska lämna chili. Sen åker vi till stockholm och tar in på hotell. Känns inte som att vi ska åka imorgon men har inte nån sån här "ohh vi ska åka utomland imorgon WIHOOO" haha nej men ni fattar nog, när man var liten kunde man ju inte sova var ju så uppspelt. Nu kan jag inte sova för jag är flygädd, haha! Men va väl sån där känsla första gångerna och när jag åkte till malta och spaninen med emma. Har lagt in låtar i ipoden, bok, och några tidningar så jag borde klara mig! Är jämt sååå lång tråkigt  att flyga, när vi åkte till thailand sov jag inte nått på planet, har svårt att sova i bilen och i flygplan men när jag är riktigt trött så somnar jag.

hur gullig?!?!?!?!


1050

Ska hoppa ner i badet och raka benen osv, sen måste jag packa de sista som är kvar eftersom vi sover på htell i stockholm inatt. Vi måste vara på flygplatsen 20 över 4!!! Ska ladda ner lite bra musik också så jag har på mobilen men nu måste jag hoppa ner i badet är hur stressad som helst ska försöka plugga lite också.
image description

Hihi

Han fick ett urgullig bandage där han hade dropp!


3. MINA NÄRMASTE KOMPISAR

Rosanna

Moa
Maja, har inte varit med henne på länge men bästa grannen och en av mina närmaste!
tog bara första bilen jag hittade, gammal bild!

tillbringat dagen på djursjukhuset

Har tillbringat hela dagen på djursjukhuset med mamma och chili. Satt i soffan och gjorde lite skolarbete när chili sprang fram och skrek hur högt som helst med svansen mellan benen. Fick panik och bara släppte allt och skrek rakt ut, trodde att han hade sattit nått i halsen, trodde han skulle dö fick panik och skrek. Sen började han hoppa på mig och jag satte mig ner så satte hans sig på mig och skakade, började grina när han skrek så grät hur mycket som helst när han kom till mig. Fick panik och visste inte vad jag skulle göra men kramade om honom och klappade honom och då lungnade han ner sig lite. Hämtade mobilen som låg på bordet och chili hängde med han var verkligen hur skakis och ville sitta nära. Ringde till mammas jobb och grät och sa att hon var tvungen och komma hem så hon åkte hem. När hon kom hem mådde han som vanligt och gick upp och la sig men efter några minuter kom han och hoppade upp i mammas knä och skrek igen fast inte lika högt och långt som första gången. Mamma letade upp numret till strömsholm och så fick vi en akut tid. Han satt i mitt knä hela vägen till strömsholm och darrade lite. Sen kom vi hem för nån timme sen. Han har en inflamation i magen och tarmen och det är därför han skrek till och han satte sig nära för han ville att vi skulle hjälpa han och ta bort de onda. Han är verkligen inte nån knähund men nu satt han i knät och ville inte ens gå bort därifrån och hängde med om man gick 10 cm ifrån honom. Fick verkligen panik när han skrek och bara släppte allt, typ värsta känslan jag någonsin känt.
image description
image description

Gosis!

.


tja världens snyggaste och finaste röst hejdå!


.-

Fick hjälp av min syster att välja kläder la ner dom lite slarvigt i väskan, har inte packat allt och har nog glömt en del men necessären ska ner och lite små grejer!


2. TRE SAKER SOM FINNS I DITT HUS

tv, soffa, bord!

.-

Sitter och kollar på fotboll, har inte så mycket annat att göra. Va skönt att vara hemma har haft ganska roligt här hemma med pappa och min syster. Har lagt fram alla kläder på sängen så har inte nån plats att sova på och jag orkar inte lägga ner dom i väskan heller. Va ute och gick med chili en stund med pappa och pratade om kap verde!

Ruttnar bort här hemma

Har gjort klart mitt franska prov nu, skönt som fan har gjort slöjd inlämningen med så nu är det bara svenska sakerna kvar. Tar nog med dom till kap verde på flyget eller nått. Alla är typ på lussecupen men inte jag utan jag sitter här hemma och ruttnar :pp fast ville inte ens gå dit så det är ju mitt eget val! Vi har sveriges fulaste tröjor mörkgröna och gul text man ba ja, hur tänkte min klass där? nått gick ju fel iallafall. Funderar på att lägga mig i varmaste badet och kolla på nån film, men vet inte om jag orkar bada är lite jobbigt faktiskt, haha. Ska nog börja kolla vad jag ska ha med mig till kap verde och ta in min resväska, den är rosa med nått silvrigt tryck på :ppp

.-


grattis mamma

Grattis på födelsedagen mamma, tack flr att du alltid ställer upp för mig!
Jag älskar dig!


1. DET HÄR KOMMER JAG ALDRIG GLÖMMA

Malta helt klart!


snabb uppdatering

Firade mamma som fyller år imorgon, fikade och satt och pratade lite. Måste börja titta på kläder som jag ska ha till kap verde, pappa ha redan packat klart man ba ja vådå tidigt?!? Men ska kolla på film snart tror jag!

kör en sån här!

1. DET HÄR KOMMER JAG ALDRIG GLÖMMA
2. TRE SAKER SOM FINNS I DITT HUS
3. MINA NÄRMASTE KOMPISAR
4. DET HÄR SAKNAR JAG
5. NÅGOT SOM JAG ÅNGRAR ATT JAG GJORT/INTE GJORT
6. FAVORIT ÅRSTID
7. FAVORIT SERIE
8. FAVORIT FILM
9. 3 SANNINGAR
10. NÅGOT SOM INGEN VET OM MIN
11. NÅGRA LÄNDER SOM JAG VARIT I
12. DET HÄR VILL JAG BLI NÄR JAG ÄR STOR
13. NÅGOT SOM JAG ÄR RÄDD FÖR
14. NÅGOT SOM DU ÄLSKAR
15. 3 BILDER SOM GÖR DIG GLAD

Väntar på mamma

Sitter och väntar på mamma som kommer hem snart, hon fyller år imorgon så vi ska fira henne ikväll! Grattis världens bästa mamma jag älskar dig!


.-

Fick inte med mig nått från erikslund men helldre de än att vara hemma. När jag kom hem satte jag mig och pluggade so och skrev provet. Ska plugga lite ikväll har massor av svenska saker att göra, skriver mer senare!
saknar malta massoooor!

svar på kommentar

nej men ska göra provet hemmaaa!

1016

Ska in till stan med familjen så måste göra iordning mig nu, tror inte jag köper nått utan orkar inte vara hemma och sen när jag kommer hem ska jag göra prov så det blir inte mycket uppdatering!

Det finns både bra och dåliga dagar, den här dagen är en dålig

Ligger i sängen och orkar knappt hålla ögonen öppna. Har namnsdag idag fått några små presenter av familjen! Ska göra två prov imorgon och börja packa tills kap verde, brukar jämt packa dagen innan eller dagen vi åker men om jag orkar ska jag börja lite smått. Ska försöka sova och vakna på lite bättre humör, men om alla dagar var bra dagar skulle vi inte uppskatta dom lika mycket eftersom vi inte har nått att jämföra med.


just hold my hand and never let me go

Ligger i sängen och är typ död, brukar aldrig sova i bilen men sov 20 minuter och så vaknade och så sov jag 20 minuter osv. Sov i bilen när vi åkte hem från gothia och idag, brukar aldrig somna annars. Ska dit igen den 27e igen så det blir nog bra. Ska bli så otroligt skönt att åka till kap verde. Men nu ska jag kolla på film med pappa!
bild från thailand 2009-2010!

Lördag

Kom hem halv 2 typ åt på donken med pappa när vi va klara! Några från släkten är här nu men orkar inte skiva mer nu.


.-

Sitter i bilen på väg till läkaren har riktigt bra musik i öronen och ska försöka sova lite!


Godnatt

Ska upp sju imorgon tror inte jag behöver säga så mycket mer, godnatt!


Borstar tänderna

Står i badrummet och borstar tänderna precis kollat klart på idol och Amanda vann! Fick tårar i ögonen när hennes familj kom och kramande henne, är lite känslig jag vet! Ska kolla klart på tvd nu så bYe!


åhh vad söt, börjar gråta!

Naaaw började gråta när hon ba "Hey daddy" och kramar om honom. Kolla hela sååå jävla söt hennes röst och allt!

Idol

Ligger framför tvn och kollar på idol Amanda är grym!!!!


vendredi

Ska hoppa in i duschen nu och sen kolla på idol, hoppas att amanda vinner men tror tyvärr att robin kommer vinna. Behöver ju inte sitta vid tv för att se vem som vinner bara att kolla på fb, hah! Men ska gå upp ur badet och duscha nu, adios!
snart åker jag ♥

ligger i badet

Ligger i badet och kollar på tvd, har ingen text utan kollar på en sida där det finns massor med tvprogram och finns 9 avsnitt av tvd. Kan inte kolla så länge jag fyller på badkaret eftersom jag inte hör så ska fylla klart det (är snart fullt!) och sen kolla på ett avsnitt.                           bYe

16370912

Har kollat klart på säsong 2 nu, stört grät dom två sista. Damond är sååå gullig :') Ska kolla om man kan ladda ner säsong 3 men tror inte äns den har kommit ut men får nog se avsnitten på engelska eftersom det finns en sida som man kan göra det på så det har kommit ut 9 avsnitt. Ska snart sätta mig och plugga lite so och franska.

.-

Sitter vid mamma och pappas dator och har precis gjort klart en inlämningsuppgift. Ska kolla på ett avsnitt av tvd och sen plugga franska och so. Har bara 4 avsnitt kvar på säsong 2 och säsong 3 går på tv, vet inte hur jag ska klara mig utan att kolla. Ska upp typ 7 imorgon för ska in till Stockholm igen till läkaren, får väl sova i bilen. På eftermiddagen kommer några från släkten och firar min mamma och min fasters man. Har börjat lyssna på Amanda Fondell, älskar hennes röst gillade inte den förut men shit vad bra hon är! Tycker att hon ska vinna och inte Robin eller aa ni vet killen som är kvar för han har en helt vanlig röst.

Pluggar


18:57

Sitter och har pluggat lite, rosanna var här en stund vi va ute och fotade och kollade på tvd sen gjorde vi inte så mycket mer. Ska lägga in bilderna och visa men tror inte att jag orkar göra det idag, är hur trött som helst och ska slå på ett avsnitt av tvd, ovanligt? nope.

Rosanna här❤💙💜💗

Hej Malin finaste vän här💜 kram älskar dig Malin !!!


Ska bara dö lite

Åhh ni ska se han i verkligheten<33333


Så jävla skön

Hahahahahah Damon är så jävla bra gör ju hela serien<3333333333


Kärlek till plogbilen....

Kul att man precis hade somnat och så blir man väckt av plogbilen?! Roligt jobb och ploga vägarna halv 12, tror plogbils föraren gick ut med mvg i allt eftersom han fick drömjobbet!! Älskar att den låter också <333333333


.-

Ligger i sängen och kollar på tvd så grymt bra! Ska snart sova, har fått hem papper som jag ska göra så blir att plugga imorgon. Världens gulligaste hund på bilden! Söt pappa också ;)


Sitter i bilen

Sitter i bilen på väg till Västerås ska ju till doktorn! För att inlägget inte ska vara sp tråkigt får ni en random bild.


.-

Ska snart åka till läkaren, just ny snöar det hur stora snöflingor som helst bara så ni vet ;)


Sitter och äter frukost

Hej, sitter och äter frukost och snön ligger kvar på marken, tror inte nån som har facebook har missat att de snöar? Får hoppas att det håller i sig så vi får snö på julafton. Är hur kallt som helst här inne i mitt hus men ska göra en inlämnings sak snart. Har inte så mycket mer att skriva men om jag blir klar med inlämnings saken snabbt hinner jag nog ut och fota innan vi ska åka till läkaren.
nån bild från förra året!

.-

Ska krypa ner under sträcker och kolla på tvd så godnatt! Haha gulligaste pyjamasen som enligt Sofia och rosanna är köpt på en tant affär :(((


Hur gullig?!?

Åhh hur gullig kolla benen liksom så jävla gullig är han :*


Sitter vid brasan och myser med the vampire diaries

Sitter på golvet med ryggen framför brasan och kollar på tvd. Hur skönt som helst, ska ta ett äpple snart är hur sugen som helst på det. Ska forstätta kolla nu så uppdaterar mer sen!
förlåt för alla sjukt dåliga bilder men orkar inte fota med systemen, och rosanna om du ser de här kolla din mobil!

Väntar på att maten ska bli färdig

Sitter framför brasan och är hur hungrig som helst, är mat om nån minut. Har skrivit klart engelska uppstatsen och gjort lite matte. Ska till dokton imorgon vid tre ungefär så får se vad dom säger. Får väl hoppas att det blir posetivt men ska inte hoppas för mycket för då blir jag bara besviken, nu ska jag äta!

.-

Ligger i sängen och kollar på vampire diaries har precis ätit klart frukosten men ska gå ner och plugga snart!


10 sanningar

  1. Jag har otroligt svårt att lita på folk.
  2. Jag hatar att gråta inför människor men bara om det är nått som gäller mig.
  3. Jag har världens bästa föräldrar som verkligen bryr sig och hjälper mig.
  4. Jag är flygrädd och det blir bara värre och värre för varje gång jag flyger.
  5. När vi åkte till Cypern 2008 (tror jag) var jag helt säker på att flyget skulle störta, kom ihåg att jag mådde väldigt illa när jag gick på planet och skrev på ett papper när jag satt brevid moa i svenska klassrummet i skogslund.
  6. Jag har börjat älska Vampire Diaries efter jag såg några avsnitt hos moa, tack moa!!!
  7. Jag har bara haft "deep talk" med en av mina vänner, inte för att jag inte litar på dom andra men har skit svårt att snacka "deep talk" med andra.
  8. Jag älskar mina vänner och familj mest!
  9. Jag vill vara liten och bo på täktvägen och tycka att han i bwo är snygg, haha hur fan kunde jag göra de?!?! men det var skit härliga tider.
  10. Ni kommer aldrig fatta hur mycket jag älskar min hund!

.-

Har bara legat och kollat på vampire diaries idag och halv sovit hela dagen. Mår faktiskt väldigt bra idag, vet inte varför men allt känns annorlunda nu på ett bra sätt!


precis badat klart

Precis kommit upp ur badkaret, ska spela lite sims nu tror jag. Ska försöka plugga lite sen men skriver mer senare, och ja jag vet att min blogg är sveriges tråkigaste med sveriges kortaste inlägg men jag orkar inte skriva nå längre när det blir kort.

blir så trött på dig

du säger en sak och sen ändrar du dig när det kommer till personen? du kan sitta och prata om att du inte bryr dig om henne men ändå skriver du massa saker till henne, är du rädd för att säga till henne vad du tycker eller är du rädd för att säga vad du tycker till mig, sån jävla dubbelmoral. Du ändrar dig hela jävla tiden, jag vet att du läser det här och du ska ta åt dig för du vet nog själv vem du är.

Hemma från skolan

Ligger i sängen och kollar på vampire diaries skriver mer senare!


Det jobbigaste är att inte veta vad som händer

Kan inte sova ligger och tänker på allt möjligt, tänkte bara uppdatera lite. Godnatt!


Mitt nya beroende!

<3333


Hemma hos moa

Tjoho sitter hemma hos moa och har precis kommit hem från stallet, va med och tränade på lucia träningen och ledde, hehe fint hon sjung som satt på hästen som jag ledde... men ska vara lite social mot moa nu bYe!

2:a advent

Ligger i sängen och kollar på julkalendern. Måste städa och gå uret med chili, ska vara med Moa sen när hon har varit i stallet. Har inte något mer att skriva, men det är andra advent och plusgrader????


.-

Åkte till moa vid åtta taget och kom hem för tio minuter sen ungefär. Gjorde inte något speciellt kollade på nån serie och pratade lite, haha dom har inte svarat än :(( sorry du får nog hitta nån annan att fråga!
Haha söt bild jag hittade, älskar diiig<3

Svar till en kommentar

Det tänker jag inte berätta bara en av mina kompisar som vet om det och familjen och släkten, men det är inte något "dödligt" haha!

.-

Kom hem vid tre ungefär, åt på donken och så köpte mamma och pappa kött på åsby. Har inte gjort något speciellt när jag kom hem men ska börja göra lite läxor nu så jag är klar med det, måste städa också...........

På väg hem

Är klar hos läkaren och det gick bra är lite trött bara. Ska dit på lördag igen så ska vara där 10 men det känns som att det blir bättre nu så det är ju bra.


Tittar på julkalendern

Sitter i bilen och tittar på julkalendern, fan vad tur att iphones finns så man kan kolla :D


På väg till Stockholm

Har precis börjat åk och vi är framme 10:43 enligt våran gps. Skönt att sitta i bilen...


Ligger i sängen

Ska upp 8 imorgon, ska till Stockholm och träffa en läkare. Så nu ska jag försöka sova godnatt!


Fotbad och fotboll

Sitter med Fotbad och kollar på fotboll.


Bakar muffins med mamma

Inte för att jag får äta men bakar för att det är kul, ar lagt chokladbitar ovanpå, mörk vit och vanlig choklad. Min pappa och syster har åkt för att hämta min kusin som stannar över helgen!


Ligger och kollar på film

Är helt död orkar inte göra ett skit.


Sjuk

--

Ska ut med chili

Ska ut och gå med chili nu, är typ storm ute kommer blåsa iväg. Haha nejdå men ville bara uppdatera lite när jag kommer hem ska jag var ta det lugnt och kolla på nån film och sen sova mår inte så bra har ont i huvudet och magen och mår allmänt dåligt.


1 december

Hej, sitter framför brasan och har spelat lite sims, åkte till "doktor" idag och de gick bra. Sen när jag kom hem började jag spela sims eftersom jag fick the sims 3 husdjur idag, är skit kul att spela. Orkar inte skriva mer nu bYe!!!
Bild på sötaste hunden, och vart fan är snön?!?

Tack världens bästa föräldrar

Vaknade av att min syster väckte mig och sa att jag skulle komma ner, under julgranen stog de två paket som vi skulle öppna idag fick nån julkalender och the Sims 3 husdjur!


RSS 2.0